Zo werkt Renovee

1.

Zoek je klus en verstuur je klusaanvraag

2.

Een vakman komt langs wanneer het jouw uitkomt

3.

Betaal veilig en vertrouwd achteraf met iDEAL

Populaire klussen

Een goede Timmerman gezocht?

Het plaatsen van een dorpel tot het afhangen van een deur of het plaatsen van een schutting. Via Renovee schakel je simpel een timmerman in voor jouw gewenste klus. Bij elke komt zijn eigen uitdaging kijken. Wil je geen omkijken hebben naar deze klussen en zeker weten dat het goed wordt uitgevoerd? Dan biedt een Timmerman een uitkomst. Via Renovee boek je simpel je klus en wij koppelen jouw klus aanvraag aan een lokale vakman. Dit bespaart tijd en je betaald tevens geen voorrijkosten.

Veelvoorkomende klussen van een timmerman

  • Timmeren wand-, vloer- en dakconstructie
  • Een nieuwe vloer, een nieuw dak of een extra tussenwand, voor al deze werkzaamheden kan je een timmerman inschakelen.​​
 
  • Plaatsen dakraam of dakkapel
  • Ben je het zat dat het op zolder erg donker is? Of wil je juist meer ruimte? Dan kan een timmerman een dakraam of dakkapel plaatsen. Aangezien je wijzigingen aanbrengt aan de constructie is er in veel gevallen een omgevingsvergunning nodig. Op de website van het Omgevingsloket check je of dit in jouw gemeente ook het geval is.
 
  • Meubelmaker
  • Wil jij een uniek meubel in je woonkamer of heeft de antieke kast een beschadiging? In beide gevallen biedt een timmerman graag zijn diensten aan.
 
  • Werkzaamheden in de tuin
  • Een timmerman is de aangewezen vakman voor het plaatsen van een schutting, het opbouwen van een tuinhuis of het plaatsen van een houten pergola. Kortom, het plaatsen van alle bouwwerken in je tuin, besteed je uit aan een timmerman.

Veelgestelde vragen

Benieuwd wat een timmerman per uur rekent? We geven je graag een duidelijke overzicht van de uurtarieven van een timmerman. Renovee hanteerd een vast uurtarief. Dit begint bij 50 euro per uur inclusief btw. Hou er rekening mee dat hier nog wel materiaalkosten bij komen. Heb je een spoedklus? Dan betaal je logischerwijs een hoger uurtarief. Tevens hanteren wij geen voorrijkosten. Omdat wij een landelijk netwerk van aangesloten vakmannen hebben, is er altijd een vakman in jou buurt te vinden. Dit scheelt jouw weer geld.

Ervaringen van klanten

Via renovee een cv monteur ingeschakeld voor de jaarlijkse controle. De vakman was erg professioneel.
Elisa uit Rotterdam
Gemakkelijk een loodgieter boeken. Hielp ons de volgende dag. Ik ben tevreden over de geleverde diensten.
Huub uit Deventer
De klusser was erg behulpzaam en hielp ons met verschillende klusjes. De betaling ging snel via iDeal.
Vanessa uit Leiden