Zo werkt Renovee

1.

Zoek je klus en verstuur je klusaanvraag

2.

Een vakman komt langs wanneer het jouw uitkomt

3.

Betaal veilig en vertrouwd achteraf met iDEAL

Populaire klussen

Met (spoed) een loodgieter nodig?

Te maken met een verstopping of lekkage in huis? Geen zorgen. Wij begrijpen dat je dit probleem zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Wij hebben veel specialisten die 24/7 klaar staan om je te helpen. Zoek je klus, geef de gewenste tijd aan wanneer je geholpen wilt worden en boek je klus.  Op deze pagina vind je meer informatie over de werkzaamheden van een loodgieter, de kosten en verdere tips en informatie. 

Wat doet een loodgieter?

Heb je altijd al willen weten wat de werkzaamheden van een loodgieter zijn? Deze vakman kan je voor meerdere werkzaamheden inschakelen. Last van een lekkende WC of is het toilet verstopt? Onze loodgieters kunnen je verder helpen. Ze hebben de ervaring om verstoppingen op te sporen. Maar ook voor leidingwerk kan je bij een loodgieter terecht.

Verder kan je voor de volgende klussen terecht bij een loodgieter: Verstoppingen en lekkages opsporen en verhelpen, storingen fiksen, sanibroyeurs ontstoppen, riool verstopping oplossen, dakgoot repareren en kranen en andere sanitair plaatsen. Daarnaast kan deze vakman je van dienst zijn met cv-ketel onderhoud, storingen of andere problemen met de centrale verwarming. Ten slotte kan je ook bij het aansluiten van de gasfornuis bij onze loodgieters terecht.

Loodgieter in de buurt

Bij Renovee boek je simpel en snel een loodgieter bij jouw in de buurt. Wij hebben een landelijk netwerk van aangesloten loodgieters. Hierdoor is er altijd een loodgieter bij jou in de buut beschikbaar en hoef je geen voorrijkosten te betalen.

Tips voor het vinden van een goedkope loodgieter

Ben jij op zoek naar een goedkope loodgieter die echter wel goed werk kan afleveren? Hier een aantal tips om je verder te helpen

 

•Ga voor een loodgieter bij jou in de buurt. Zo bespaar je voorrijkosten.

•Een loodgieter voor spoedklussen is vaak duurder. Heeft de klus geen directe urgentie, dan scheelt dat vaak geld en is het goedkoper.

•Vergelijken loont. Echter is dit verleden tijd met Renovee. Wij hanteren scherpe, duidelijke en vooraf bepaalde tarieven. Dit scheelt je zoekwerk en zo betaal je nooit te veel.

•Controleer vooraf wier er verantwoordelijk is voor de eventuele kosten. Als je in een huurwoning woont is de kans groot dat de huisbaas of woningcoöperatie hiervoor verantwoordelijk is.

Veelgestelde vragen

Een loodgieter werkt over het algemeen met een flexibel uurtarief. Wanneer de vakman direct een probleem moet verhelpen, rekent hij een hoger tarief dan wanneer hij de klus over enkele werkdagen kan uitvoeren. Gemiddeld betaal je voor een loodgieter zonder spoed een bedrag tussen de € 65,- en € 80,- per uur. Voor een spoedklus werkt hij gemiddeld met een uurtarief tussen de € 100,- en € 150,-.

Je belt een loodgieter op het moment dat het je zelf niet lukt om een verstopping of lekkage te verhelpen. Wanneer je wilt besparen op de klus is het verstandig om eerst zelf te proberen een verstopping te verhelpen. Heb je misschien al geprobeerd om met een ontstopper de afvoer weer vrij te maken? Heb je te maken met een grote lekkage die geen moment kan wachten? Draai dan in ieder geval de waterkraan dicht en bel een vakman. In elke regio zijn diverse loodgieters die buiten kantoortijd bereikbaar zijn en voor een spoedtarief de lekkage komen verhelpen.

Ervaringen van klanten

Via renovee een cv monteur ingeschakeld voor de jaarlijkse controle. De vakman was erg professioneel.
Elisa uit Rotterdam
Gemakkelijk een loodgieter boeken. Hielp ons de volgende dag. Ik ben tevreden over de geleverde diensten.
Huub uit Deventer
De klusser was erg behulpzaam en hielp ons met verschillende klusjes. De betaling ging snel via iDeal.
Vanessa uit Leiden