Zo werkt Renovee

1.

Zoek je klus en verstuur je klusaanvraag

2.

Een vakman komt langs wanneer het jouw uitkomt

3.

Betaal veilig en vertrouwd achteraf met iDEAL

Populaire klussen

De werkzaamheden van een klusjesman

De werkzaamheden van deze vakmannen zijn zeer divers. Ze zijn vaak op allerlei klussen inzetbaar in en om het huis. Om je een idee te geven aan welke werkzaamheden je kan denken, hebben we de meestvoorkomende hieronder voor je opgesomd.

 

  • Verbouwen
  • Ben je aan het verbouwen, of heb je er net een afgerond? Dan zijn er altijd van die klusjes die blijven liggen. De plinten plaatsen bijvoorbeeld, de deuren goed afhangen of lampen ophangen. Voor dat soort klussen schakel je simpel een klusbedrijf in. Afhankelijk van de aard van de verbouwing, kan je ook bij hen terecht om de totale verbouwing voor jou uit handen te nemen. Ook daar draaien de meeste klusbedrijven hun hand niet voor om.
 
  • Monteren
  • Meubels in elkaar zetten, een toilet of douche plaatsen. Het zijn van die klussen die jou soms net even wat meer tijd kosten dan je eraan kwijt wilt zijn. Of misschien heb je eigenlijk geen idee waar je nu het beste kan beginnen. Een allround vakman inschakelen, biedt dan uitkomst.
 
  • Behangen of verven
  • Klusjesmannen kunnen je helpen bij het behangen of verven van je woning. Ze werken snel en netjes en het scheelt jou een hoop tijd en gedoe.
 
  • Onderhoud en reparaties
  • Voor beschadigingen aan meubels, vloeren of muren kan je goed bij een klusbedrijf terecht. De meeste bedrijven kunnen je daarnaast ook helpen bij het onderhoud aan bijvoorbeeld je tuin of gevel.

Veelgestelde vragen

De werkzaamheden van deze vakmannen zijn zeer divers. Ze zijn vaak op allerlei klussen inzetbaar in en om het huis. Om je een idee te geven aan welke werkzaamheden je kan denken, hebben we de meestvoorkomende hieronder voor je opgesomd.

Klusser gezocht? Met Renovee vind je in no-time een lokale klusjesman die op jouw gewenste tijd jouw klusjes komt uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat jouw klusaanvraag zo snel mogelijk gematched wordt met een lokale klusman in de buurt.  Een klusjesman kan je voor meerdere soorten klusjes inzetten. Of het nou om het plaatsen van een kattenluik gaat of het laten ophangen van een TV. Ga naar de klusaanvraag pagina en beschrijf je klus. Nadat we je klasaanvraag hebben ontvangen zorgen we ervoor dat het zo snel mogelijk gekoppeld  wordt met de juiste vakman. 

Een klusjesman betaal je meestal per uur. Houd daarbij rekening met een uurtarief tussen de € 35,- tot € 50,-. Duurt de klus korter dan een uur, dan betaal je vaak toch een minimum bedrag. Het is daarom handiger om verschillende kleine klussen te combineren en de vakman maar een keer te laten komen. Voor grotere klussen betaal je vaak een projectprijs. Om je een beeld te geven waar je aan kan denken qua prijzen, hebben we hieronder een aantal veel voorkomende klussen voor je opgesomd. Deze lijst is zeker niet volledig, dus vraag vooral een voorstel op maat aan voor jouw klus(sen).

Ervaringen van klanten

Via renovee een cv monteur ingeschakeld voor de jaarlijkse controle. De vakman was erg professioneel.
Elisa uit Rotterdam
Gemakkelijk een loodgieter boeken. Hielp ons de volgende dag. Ik ben tevreden over de geleverde diensten.
Huub uit Deventer
De klusser was erg behulpzaam en hielp ons met verschillende klusjes. De betaling ging snel via iDeal.
Vanessa uit Leiden