Zo werkt Renovee

1.

Zoek je klus en verstuur je klusaanvraag

2.

Een vakman komt langs wanneer het jouw uitkomt

3.

Betaal veilig en vertrouwd achteraf met iDEAL

Populaire klussen

Schakel een CV Monteur in

Een verwarmingsspecialist of CV monteur is voornamelijk gefocust op onderhoud van CV ketels en de installatie daarvan. De aangesloten vakmannen zijn ervaren in het onderhoud van cv-ketels en het oplossen van cv-ketel storingen. Maar ook bij de installatie van een CV-ketel kan je terecht bij een van onze vakmannen.

Cv-ketel onderhoud door een monteur

Welke werkzaamheden voert een monteur uit bij cv-ketel onderhoud?
 

-Schoonmaken van de verbrandingsonderdelen

-Ontluchten van radiatoren

-Pakkingen vervangen

-Systeem op druk zetten

-Gas / luchtmengsel afstellen

-Controleren van (slijtage)onderdelen

-Preventief onderdelen vervangen

-Controleren op lekkages

 

Het schoonmaken van de verbrandingsonderdelen en het juiste gas- en luchtmengsel, zal de ketel een stuk zuiniger worden. Alleen al hierdoor is een cv-ketel onderhoudsbeurt snel  terugverdient. Een gemiddeld huishouden betaald gemiddeld rond de 1000 euro aan stookkosten per jaar. Een verwarmingsmonteur kan ervoor zorgen dat de stookkosten omlaag gaan doormiddel van onderhoud aan de CV ketel. Daarnaast verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van een ketel en verminderd het de kans op storingen.

CV-ketel storing

Werkt de centrale verwarming niet door een storing aan de cv-ketel? Geen paniek. Schakel een van onze verwarmingsmonteurs in om het probleem te verhelpen. Ook voor spoedgevallen. Boek je klasaanvraag en wij zorgen ervoor dat het bij de juiste lokale monteur komt. De meeste storingen treden na de zomer op. Dat is het moment dat het kouder wordt en er begonnen wordt met stoken. Dat is het moment dat installateurs een piek in klusaanvragen ontvangen.

 

Wanneer een ketel na lange tijd opgestart wordt gebeurt het volgende: De driewegklep, de pomp en andere mechanische onderdelen komen weer in beweging. Dit is het voornaamste moment van ontstaan van storingen. Onze cv monteurs zijn je van dienst bij het verhelpen van storingen aan verschillende apparaten.  Zoals bij een Remeha avant storing. Maar ook bij AWB ketel storingen.

Veelgestelde vragen

Vraag je je af wat een cv-monteur per uur kost? Renovee hanteert duidelijke en vooraf bepaalde tarieven. Zo weet je waar je aan toe bent. Het uurtarief begint bij 65 euro per uur. Wat de totale kosten van een cv-monteur zullen zijn hangt af van het type klus wat je wilt uitvoeren. Op deze pagina vind je alle mogelijke klussen waar je een verwarmingsmonteur voor kunt laten inschakelen. Ben je opzoek naar een goedkope cv-monteur? Via Renovee bespaar je voorrijkosten, aangezien wij met lokale vakmannen werken.

Ben je opzoek naar een cv-ketel monteur? Schakel simpel en snel een vakman via ons platform. Wij hebben een landelijk netwerk van cv-monteurs. Zo hebben we monteurs in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Hierdoor betaal je tevens geen voorrijkosten.

Ervaringen van klanten

Via renovee een cv monteur ingeschakeld voor de jaarlijkse controle. De vakman was erg professioneel.
Elisa uit Rotterdam
Gemakkelijk een loodgieter boeken. Hielp ons de volgende dag. Ik ben tevreden over de geleverde diensten.
Huub uit Deventer
De klusser was erg behulpzaam en hielp ons met verschillende klusjes. De betaling ging snel via iDeal.
Vanessa uit Leiden